Ultima oră
VIDEO | Udinese - Empoli 1-1. Trupa lui Răzvan Marin e egalată în minutul 90+14 şi e pe loc retrogradabil VIDEO | Udinese - Empoli 1-1. Trupa lui Răzvan Marin e egalată în minutul 90+14 şi e pe loc retrogradabil
Totul a fost stabilit! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB. Jucătorul semnează cu o rivală din Superligă. MM Stoica, emoţionat: ”El e de toate. Nacho n-a jucat niciodată atacant lateral!”

Totul a fost stabilit! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB. Jucătorul semnează cu o rivală din Superligă. MM Stoica, emoţionat: ”El e de toate. Nacho n-a jucat niciodată atacant lateral!”
Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga
Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris
Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional” Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional”
”Nu pot să neg”. Alex Chipciu, reacţie cu privire la transferul la FCSB ”Nu pot să neg”. Alex Chipciu, reacţie cu privire la transferul la FCSB

Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne

Premier League Publicat pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21583274/1/premier-league-1.jpg

Apelul clubului Nottingham Forest privind retragerea a patru puncte pentru că a încălcat regulile de profit şi sustenabilitate din Premier League a fost respins, informează BBC.

Comisia de apel a confirmat decizia iniţială a unei comisii independente de a impune sancţiunea.

Comisia a constatat că pierderile Forest până în 2022-23 au depăşit pragul de 61 milioane de lire sterline cu 34,5 milioane de lire sterline.

Aceasta înseamnă că Forest rămâne pe locul 17 şi la trei puncte de zona de retrogradare, cu două etape rămase de jucat.

În martie, Forest a căzut în zona de retrogradare din Premier League după deducerea iniţială a punctelor.

Regulile de profit şi sustenabilitate din Premier League permit cluburilor să piardă 105 milioane de lire sterline pe parcursul a trei sezoane - sau 35 de milioane de lire sterline pe campanie - dar pierderea maximă a lui Forest a fost limitată la 61 de milioane de lire sterline, deoarece a petrecut doi ani de evaluare în Championship.

Cheltuielile nete de transfer ale clubului în sezonul 2022-23 au fost de 142,8 milioane de lire sterline. Ei au pierdut o medie de 3 milioane de lire sterline în 2020 şi 2021, cu o pierdere suplimentară de 40 milioane de lire sterline în 2022 şi 52 milioane de lire sterline în 2023, ajungând la un total de 95 milioane de lire sterline.

Forest ar fi trebuit să primească o deducere de şase puncte - trei puncte pentru încălcarea iniţială şi alte trei pentru mărimea încălcării - dar "pledoaria rapidă" şi "cooperarea" au făcut ca interdicţia să fie redusă la patru puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele