A făcut senzație pe ”Old Trafford”, iar acum ajunge la Steaua! Campioana își ia portar de Liga Campionilor

A făcut senzație pe ”Old Trafford”, iar acum ajunge la Steaua! Campioana își ia portar de Liga Campionilor

Steaua negociază cu mai mulți portari după plecarea lui Giedrius Arlauskis, însă până acum nu a reușit să găsească un înlocuitor de nivelul lituanianului.

Campionii au în acest moment doi goalkeeperi, Valentin Cojocaru și Florin Niță, însă șefii clubului sunt conștienți că au nevoie de un portar de clasă. După ce au încercat fără succes să-l ia pe Silviu Lung Jr, oficialii ”roș-albaștrilor” s-au reorientat. La ordinul lui Gigi Becali, s-au purtat negocieri cu Peterson Pecanha, fără a se ajunge la un acord, astfel că Steaua s-a reorientat. ”Latifundiarul din Pipera” pare acum decis să asculte sfatul lui Helmuth Duckadam.

Președintele de imagine al Stelei insistă pentru transferul lui Mario Felguieras. Fostul portar al CFR-ului s-a mutat din iarnă în Turcia, la Konyaspor, însă nu a reușit să se impună din cauza problemelor de sănătate. Steaua a mai fost interesată de achiziția portughezului, însă nu a reușit să ajungă la un acord cu formația din Gruia. Portarul care s-a remarcat la CFR și a făcut meciuri de excepție în Liga Campionilor, inclusiv în partida memorabilă de pe ”Old Trafford”, câștigată de clujeni cu 1-0, ar fi dispus, în principiu, să revină în Liga 1.

”Avem și acum doi portari buni, dar le lipsește încă experiența meciurilor internaționale. Sigur că ei sunt de viitor și pot să crească, dar ne trebuie neapărat și un portar care să aibă această calitate. Mă gândesc la Felgueiras, care e un portar excelent, însă nu știm foarte clar în ce stare e acum, dacă și-a revenit, pentru că a fost accidentat”, a dezvăluit eroul de la Sevilla.

10 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca