Alibec l-a supărat pe „Tata Puiu”! Concluziile selecţionerului după remiza cu Congo

Alibec l-a supărat pe „Tata Puiu”! Concluziile selecţionerului după remiza cu Congo

Sursa foto: frf.ro

Anghel Iordănescu i-a pus la zid pe tricolori pentru evoluţia din a doua repriză a meciului cu Congo.

„Am făcut o primă repriză bună, în care am avut iniţiativa, am încercat să controlăm jocul. Trebuia să închidem jocul la ocaziile pe care le-am avut şi altul ar fi fost rezultatul final. Repriza a doua am scăzut în joc, îmi pare rău că jucătorii care au intrat nu au venit cu un plus care să dea potenţă jocului. Mi-e greu să vă confirm dacă îl aşteptăm sau nu pe Florin Andone. În discuţiile pe care le-am avut cu clubul ni s-a spus că nu poate veni mai devreme de 31 mai. Sper ca cei care joacă în străinătate să joace în ritm, s-a văzut că suferă prin prisma faptului că nu joacă la echipele lor de club”, a declarat Iordănescu la finalul meciului.

„Alibec poate mai mult”

Selecţionerul l-a luat în colimator pe Denis Alibec, care a avut o prestaţie ştearsă în amicalul cu Congo. „Haideţi să-l vedem în continuare pe Alibec, sunt convins că poate mai mult, pentru astăzi, cred că la primul lui meci ca titular putea să ne ofere mai mult”, a susţinut Iordănescu.

De ce l-a ales pe Chiricheş căpitan?

„Tata Puiu” a explicat şi de ce Vlad Chiricheş a fost cel care a purtat banderola de căpitan, şi nu veteranul Răzvan Raţ. „Este decizia mea, vreau să consideraţi că şi Chiricheş poate fi căpitan în orice moment. Am vrut să-l las pe Răzvan să se concentreze, pentru că venea după o perioadă de absenţă. De asemenea, doream foarte mult să-l determin pe Chiricheş să aibă şi mai multă responsabilitate”, a precizat selecţionerul.

25 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca