Antrenorul Stelei se teme de ASA Târgu Mureș! ”Au o echipă foarte puternică și se întăresc în continuare”

Antrenorul Stelei se teme de ASA Târgu Mureș! ”Au o echipă foarte puternică și se întăresc în continuare”

ASA Târgu Mureș a reușit o campanie de transferuri agresivă, după ce și-a adus un antrenor de top, pe Dan Petrescu. Ardelenii i-au adus pe Pablo Brandan, Dacian Varga, Vasile Maftei, Pawel Golanski și Marian Ognyanov și vor continua achizițiile.

În tot acest timp, Steaua i-a transferat doar pe Sony Alcenat, Quenten Martinus și Sulley Muniru, dar a ratat o mulțime de ținte. Rând pe rând, campionii au fost refuzați de jucători importanți ca Florin Cernat, Constantin Budescu, William de Amorim și Silviu Lung Jr, dar a pierdut fotbaliști de top precum Arlauskis și Prepeliță. Conștient de faptul că ASA Târgu Mureș s-a întărit considerabil, antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dică, se așteaptă la un duel aprig cu formația ardeleană și în sezonul viitor.

”În momentul de faţă sunt o echipă extrem de puternică. Ei au un antrenor nou, antrenor care a câştigat campionatul în România. Au început să aducă jucători cu experienţă, ceea ce au făcut şi anul trecut la fel, au adus jucători cu experienţă, jucători care au câştigat trofee în Liga 1. Au o echipă tot mai puternică”, a declarat Dică.

16 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca