Anunț de ultimă oră! Ce răspuns au primit dinamoviștii legat de participarea în cupele europene

Anunț de ultimă oră! Ce răspuns au primit dinamoviștii legat de participarea în cupele europene

Conducerea lui Dinamo intenţionează să solicite UEFA o dispensă prin care să i se permită să evolueze în cupele europene în sezonul 2016/2017.

Directorul Administraţiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, nu crede însă că trupa din Ștefan cel Mare va primi undă verde din partea UEFA. „De cerut, oricine poate cere orice crede de cuviinţă că i se cuvine. Cea care va decide însă este UEFA. Dar eu nu cunosc vreun caz în care UEFA să fi acordat o derogare într-o astfel de situaţie”, declarat Duru pentru Mediafax.

„E posibil să nu iasă pe 24, dar poate ies în iulie, poate le mai dă un termen. Eu am înţeles că există o contestaţie a Finanţelor şi nu există o hotărâre la acest apel. Nu cred că se va putea judeca cererea de ieşire din insolvenţă în aceste condiţii. Cine ştie când va fi o decizie. E normal însă ca oficialii clubului să facă astfel de declaraţii pentru a putea menţine interesul jucătorilor, să aibă o motivaţie şi fotbaliştii pe care îi vizează. Poate şi a suporterilor”, a dăugat oficialul FRF.

2 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca