Anunţ devastator pentru Dinamo! Ce şanse au „câinii” să joace în cupele europene

Anunţ devastator pentru Dinamo! Ce şanse au „câinii” să joace în cupele europene

Dinamoviştii sunt optimişti că vor juca în cupele europene, însă Viorel Duru nu crede că UEFA le va permite acest lucru.

„Știu că domnul Negoiță s-a întâlnit cu domnul Traverso (Andrea Traverso, directorul general al Departamentului de Licențiere al UEFA, n.red.), dar comentariile și presupunerile dânsului nu le pot comenta. (…) Am discutat cu cei de la Dinamo pe această temă, suntem permanent în contact, dar eu încă nu am văzut documentele pe care le vor depune pentru licențiere, pentru că este prematur, termenul de depunere a documentației este 31 martie 2016. Până atunci, au timp să strângă documente și să-și susțină punctul de vedere. În situația în care UEFA ar considera că o licență a fost acordată neregulamentar, poate interveni, scrie în regulament. Și poate lua o decizie de excludere a clubului respectiv și de sancționare a federației care a acordat neregulamentar licența. Nu pot comenta dacă Dinamo are șanse sau nu. Este părerea domnului Negoiță, procesul de licențiere are mai multe trepte și comisii de luare a deciziilor, iar ultima instanță este, într-adevăr la TAS”, a declarat Duru, conform Mediafax.

8 ianuarie 2016

Un comentariu To “Anunţ devastator pentru Dinamo! Ce şanse au „câinii” să joace în cupele europene”

  1. Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer,! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email: gigiapetrei@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca