ASA Târgu Mureș a găsit rapid soluția! El e antrenorul care vrea să ia titlul cu ardelenii, după plecarea lui ”Super Dan”

ASA Târgu Mureș a găsit rapid soluția! El e antrenorul care vrea să ia titlul cu ardelenii, după plecarea lui ”Super Dan”

Dan Petrescu s-a despărțit de ASA Târgu Mureș, după ce a câștigat Supercupa cu formația ardeleană, la singurul meci oficial la care i-a condus de pe bancă pe vicecampioni.

ASA Târgu Mureș a cucerit trofeul, după ce s-a impus cu 1-0 în fața Stelei, iar ”Super Dan” poate pleca împăcat. Petrescu lasă incertitudinea din Liga 1 pentru milioanele chinezilor de la Jiangsu Sainty, dar nici ardelenii nu au rămas descoperiți. Șefii clubului s-au mișcat repede și i-au găsit un înlocuitor pe măsură fostului internațional.

Astfel, Vasile Miriuță a bătut palma cu oficialii de la ASA Târgu Mureș și a preluat echipa, de azi, imediat după plecarea ”Bursucului”. Fostul antrenor al CFR-ului era liber de contract, după ce Gyor a fost retrogradată din prima ligă maghiară din cauza problemelor financiare. Miriuță, care a reușit un tur fantastic cu CFR Cluj, a mai fost dorit și de Rapid, însă nu s-a înțeles la bani cu finanțatotul giuleștenilor, Valerii Moraru, astfel că s-a orientat spre vicecampioana României. Vasile Miriuță nu are însă prea mult timp la dispoziție. Ardelenii vor debuta în această duminică în campionat și vor întâlni chiar echipa de suflet a tehnicianului, Dinamo, într-un derby al Ligii 1.

9 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca