Asta e vestea pe care o așteptau toți steliștii! Anunțul făcut chiar acum de Armată

Asta e vestea pe care o așteptau toți steliștii! Anunțul făcut chiar acum de Armată

Președintele CSA Steaua, George Boroi, a lăsat de înțeles că nu este exclus să se ajungă până la urmă la un acord cu conducerea clubului patronat de Gigi Becali.

Generalul George Boroi a avut un mesaj special pentru oficialii Stelei. Oamenii lui Gigi Becali sunt așteptați în continuare la masa negocierilor pentru a discuta despre marca mult râvnită. Șeful CSA a mai lăsat de înțeles că nu poate să-i ia dreptul lui Becali de a folosi numele Steaua.

”Aşa cum am fost permanent deschişi, eu spun încă o dată că suntem dispuşi spre dialog. Nu exclud posibilitatea ca în următoarele două zile, înainte de a anunţa clar că ne-am aşezat în poziţii diferite, să ne revedem la masa tratativelor. Eu am spus de mult timp, brandul este ”Steaua Bucureşti”, iar ”steaua” e un substantiv comun. Nici CSA şi nici alte entităţi nu o să poată să interzică folosirea cuvântului. Dar ”Steaua Bucureşti” aparţine doar Clubului Sportiv al Armatei Steaua București”, a spus Boroi. care a specificat că încă nu a făcut o invitație specială pentru o întâlnire decisivă cu Gigi Becali.

1 iulie 2015

Un comentariu To “Asta e vestea pe care o așteptau toți steliștii! Anunțul făcut chiar acum de Armată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca