Astra, la al şaselea eşec în Liga 1 Orange! Trupa lui Șumudică, răpusă de Viitorul

Astra, la al şaselea eşec în Liga 1 Orange! Trupa lui Șumudică, răpusă de Viitorul

Astra a ajuns la 6 eșecuri în acest sezon, după 0-1 pe terenul Viitorului. Elevii lui Hagi au urcat pe locul 3 în clasament, cu 20 de puncte, după 11 etape.

Elevii lui Hagi au început în forță partida. Țîru putea deschide scorul încă din minutul 6, dar Gavrilaș a respins șutul fundașului. Gabi Iancu și-a încercat și el norocul, dar a trimis alături de la marginea careului (’28). Giurgiuvenii au replicat prin Budescu, care a ratat complet execuția (’31). Ioniță putea aduce fericirea în tabăra echipei sale, dar a șutat peste poartă, deși scăpase singur cu Rîmniceanu (’40).

Cel care a dezghețat tabela a fost Răzvan Marin. Mijlocașul gazdelor a punctat cu un șut la firul ierbii, de la 20 de metri (’58). Țîru putea dubla avantajul pentru Viitorul, dar Gavrilaș a avut un reflex de zile mari la lovitura de cap expediată de fotbalistul gazdelor (’65).

Trupa lui Șumudică a fost aproape de egalare în minutul 71, când șutul lui Kortzorg a trecut puțin peste. Oaspeții și-au complicat însă misiunea pe finalul meciului. Alibec a fost trimis la cabine, după ce a văzut al doilea galben pentru un cot aplicat în figură lui Brandan (’83). Chiar şi cu un om în minus, giurgiuvenii au forţat golul egalizator, dar defensiva Viitorului a rezistat eroic.

2 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca