Astra prinde viteză. Giurgiuvenii au făcut show cu Pandurii

Astra prinde viteză. Giurgiuvenii au făcut show cu Pandurii

Marius Şumudică poate să răsufle uşurat. Astra a câştigat cu 2-0 în faţa Pandurilor, sub privirile atente ale patronului Ioan Niculae, prezent în lojă.

Aflaţi într-o situaţie ingrată, giurgiuvenii au testat poarta adversă încă din primele minute. Alexandru Stan a ratat prima şansă a meciului, după ce a trimis slab din interiorul careului (‘6). Replica oaspeţilor a venit prompt. Răuţă a fost aproape de gol, dar lovitura sa de cap a fost parată de Silviu Lung (‘9). Kortzorg a irosit o oportunitate uriaşă de a deschide scorul. Olandezul a scăpat singur cu Stanca, dar a şutat slab şi i-a permis portarului advers să respingă în corner (’12).

Herea şi-a încercat şi el norocul la poarta adversă, însă reluarea sa cu capul a trecut puţin peste (’17). A urma tun asediu la buturile lui Stanca. Goalkeeper-ul oaspeţilor a rezistat eroic la şuturile lui Stan (’30, ’32), dar nu a mai putut face în faţa lui Teixeira, care a marcat la colţul lung, din interiorul careului (’40).

Trupa lui Şumudică şi-a majorat diferenţa pe tabelă în startul actului secund. Budescu l-a lansat excelent pe Ioniţă, care l-a depăşit pe Vasiljevic şi l-a învins pe Stanca cu un şut violent, la colţul scurt (’52). Stan a avut din nou şansa golului, dar nici de această dată nu a avut sorţi de izbândă în faţa portarului advers (’57). Seto putea duce scorul la 3-0, dar a trimis alături de la aproximativ 12 metri (’72). A fost de altfel ultima ocazie importantă a partidei, încheiată cu victoria giurgiuvenilor, scor 2-0.

În urma succesului din această seară, Astra acumulează 17 puncte. De cealaltă parte, Pandurii, echipă măcinată de grave probleme financiare, ocupă locul 8, cu 19 puncte după 15 etape.

6 noiembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca