Ce victorie! Cristi Bud, gol de senzație la Iași! CFR, de neoprit!

Ce victorie! Cristi Bud, gol de senzație la Iași! CFR, de neoprit!

CSMS Iași a pierdut prima mare bătălie din play-out, împotriva ardelenilor de la CFR Cluj, scor 0-2.

Oaspeții au ratat deschiderea scorului în debutul partidei, după o fază incredibilă (‘8)! Caparco a scos de trei ori consecutiv de pe linia porții în fața lui Juan Carlos și Faria Coelho, înainte ca Bud să trimită în bara transversală. Clujenii s-au răzbunat, însă, în minutul 20! Cristi Bud a reușit o execuție superbă de la marginea careului și a amuțit tribunele.

Gazdele au trecut pe lângă egalare în minutul 55, dar șutul superb al lui Bole a fost respins în corner, cu un reflex de senzație, de Marc. Vasile Gheorghe a avut și el golul în bocanc, dar a trimis peste poartă din centrul careului (’65).

Finalul partidei a fost tensionat, după ce oaspeții au rămas în zece jucători. Vitor Bruno a văzut cartonașul roșu în minutul 69, după un fault asupra lui Onduku, dar moldovenii nu au reușit să înscrie în superioritate numerică, cu toate că au asediat poarta ardelenilor în ultimele minute ale partidei. Mai mult, CFR a înscris pe contraatac în minutul 92, prin Dani Coelho!

CFR învinge la Iași, scor 2-0, și acumulează 17 puncte în clasamentul play-out-ului. CSMS Iași rămâne lider, cu 19 puncte.

5 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca