Bawab i-a răspuns lui Becali. Declaraţie surprinzătoare

Bawab i-a răspuns lui Becali. Declaraţie surprinzătoare

Tha’er Bawab a marcat două goluri spectaculoase în returul semifinalei Cupei Ligii, contra Astrei, câştigat cu 2-0 de Steaua. Deşi a fost pus la zid de Becali, iordanianul nu pare afectat de criticile patronului.

„Sunt fericit pentru golurile marcate. Am avut o şansă să joc şi să demonstrez. Nu am cuvinte să spun ce simt. Eu cred că trebuie să vorbesc pe teren şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că am reuşit. E o bucurie mare că am reuşit să marchez două goluri. Nu ştiu dacă i-am schimbat părerea patronului. Nea Gigi este patron şi el ştie ce se întâmplă. Nu am fost afectat de cele spuse de el şi nici motivat. Am 30 de ani şi am trecut peste asta. Am un caracter puternic şi trec peste orice. Eu îmi fac treaba pe teren. Am fost în momente mai dificile şi am trecut peste ele. Îi mulţumesc lui Reghe că mi-a dat ocazia să joc. I-am mulţumit lui Marica pentru pasa pentru gol. Sper să îşi revină şi el şi să dea goluri”, a declarat Bawab la Look TV.

Atacantul a prefaţat şi duelul din campionat cu Astra, o adevărată finală pentru stelişti. „Suntem pregătiţi şi pentru meciul de sâmbătă şi suntem la dispoziţia antrenorului. Este mai frumos să joci cu stadionul plin. Din păcate, nu am putut juca cu Dinamo, dar nu a fost nicio problemă. Este bine că azi am putut juca şi sunt fericit că am marcat două goluri”, a precizat Bawab.

13 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca