Becali a comis-o deja! A creat primul scandal: „Ce mare antrenor ești tu?”

Becali a comis-o deja! A creat primul scandal: „Ce mare antrenor ești tu?”

Gigi Becali a promis că după doi ani de închisoare a devenit alt om și nu va mai intra în conflicte. Dar se pare că-i este foarte greu să-și schimbe obiceiurile. S-a certat ca la ușa cortului cu Adrian Matei, în direct la TV.

Gigi Becali și-a dat deja în petec. Nu a rezistat tentației de a intra în dialog cu Adrian Matei, tehnician aflat în platou la Sport.ro. Patronul Stelei a fost nemulțumit de criticile aduce de fostul jucător din Ghencea formației antrenate de Mirel Rădoi.

„Contează ce iese din tot, contează conținutul. Contează efectul, nu cauza. La niciun antrenor nu m-aș fi băgat. Unul, două, trei, cinci meciuri… dacă merge treaba, nu mă bag. Dar dacă nu… Sunt banii mei… am spus că eu, ca un necunoscător, spun că Steaua e mai puternică decât a fost vreodată. Să vedem dacă eu am dreptate sau domnul Matei! Care a spus că Steaua este slabă. Eu spun că trebuie să așteptăm, să vedem cine are dreptate, eu sau domnul Matei”, a spus Becali.

Patronul Stelei nu s-a oprit și a simțit nevoia să-i răspundă antrenorului, care declarase că Stelei nu-i va fi ușor să treacă de Trencin, în turul 2 preliminar al Champions League.

„Eu sunt genul de om pentru care au vorbit faptele, nu vorbele. Eu nu fac acum o analiză, eu spun de viitor. Nu știu dacă trecem de Trencin! O să vedem, domnule Matei…Ce mare antrenori sunteți dumneavoastră, domnule Matei? Când o să demonstrați asta, o să vă iau la Steaua”, a tunat Gigi Becali.

28 iunie 2015

Un comentariu To “Becali a comis-o deja! A creat primul scandal: „Ce mare antrenor ești tu?””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca