Becali a pus ochii pe Coman şi Nedelcu. Ce şanse au să ajungă la Steaua

Becali a pus ochii pe Coman şi Nedelcu. Ce şanse au să ajungă la Steaua

Florinel Coman (foto în prim-plan) şi Dragoş Nedelcu sunt ţintele lui Gigi Becali. Oficialii Viitorului nu cred însă că cei doi jucători vor ajunge la Steaua.

Becali e dispus să ofere 3 milioane de euro pentru a-şi asigura semnăturile celor doi fotbalişti, dar conducerea liderului Ligii 1 speră să obţină mai mulţi bani de pe urma lui Coman şi Nedelcu.

„Când e interesat de vreun jucător de la noi, Gigi Becali îl sună pe Gică Hagi. Nu se apucă să vorbească! Nu cred că vreunul dintre cei doi fotbaliști ar putea ajunge la Steaua! Cota lor este mult mai mare decât suma vehiculată, de trei milioane de euro”, a declarat Cristian Bivolaru, preşedintele Viitorului, pentru Fanatik.

Gică Hagi a recunoscut însă că e dispus să negocieze cu Becali. „Pentru România, doar când pronunţi suma asta e foarte mare, dar noi ne concentrăm până în vară, vrem să facem lucruri bune în play-off. E o mare provocare pentru tot colectivul nostru, ne jucăm şansa până la capăt. În vară, când se termină campionatul, suntem deschişi la orice provocare”, a precizat „Regele”.

25 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca