Becali, anunţ bombă: „Urmează insolvenţa şi falimentul! Sunt singurul prost care bagă bani”

Becali, anunţ bombă: „Urmează insolvenţa şi falimentul! Sunt singurul prost care bagă bani”

Gigi Becali a comentat eliminarea Stelei din Cupa României. Patronul campioanei l-a pus la zid pe Bourceanu, eliminat în minutul 42, după ce a avut o intrare dură asupra lui Gnohere.

„Nu am ce să spun. Nu am de ce să fiu supărat, nici nu am fost la meci. Am doar o mânie! Nu a fost un meci atât de important pentru mine. Ce a făcut Bourceanu nu se face, mai ales un jucător de experiența sa. Nu era pericol acolo încât să facă fault. Bourceanu merita cartonaș roșu. O echipă mare, dacă are avantaj și chiar dacă e în inferioritate, pasează și se distrează. Noi nu suntem o echipă mare. Nu se dă mingea la întâmplare, pasează cu fundașii. Nu o spun la supărare, e ceea ce am constatat”, a declarat Becali la Sport.ro.

„Rednic, un mare antrenor”

Gigi Becali ştie care a fost cheia calificării lui Dinamo în ultimul act al competiţiei. „Dinamo are un al 13-lea jucător în persoana lui Rednic, care este un mare antrenor. Bravo lui, felicitări! Asta are Dinamo, îl are pe Rednic! A luat niște copii de pe acolo, de pe acolo și a făcut echipă!”, a precizat Becali, care nu a ezitat să-l înţepe şi pe Cristi Balaj. „Balaj vrea să arate că este mai mare decât este, vrea să nu acorde nimic pentru Steaua. Are o dușmănie mare de câțiva ani pe Steaua. Dacă vezi loviturile de la 11 metri pentru Astra, faulturile la Popa de ce nu le vezi?”, a acuzat latifundiarul.

Viitor sumbru

Becali a vorbit şi despre viitorul Stelei. „Am investit într-o comoară și cândva o să vând niște bijuterii. Dacă nu voi intra nici în Liga Campionilor, nici în Europa League, insolvența și după aceea falimentul. Voi credeți că glumesc? Cum să dau foc la bani? Nimeni în lumea asta nu face asta! Eu sunt singurul prost care dă bani. Oamenii vin, mănâncă pufuleți, că e un singur prost care bagă bani”, a răbufnit Gigi.

20 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca