Becali, euforic după victoria cu Craiova. De ce l-a numit căpitan pe Alibec

Becali, euforic după victoria cu Craiova. De ce l-a numit căpitan pe Alibec

Gigi Becali i-a lăudat pe steliști după victoria obținută în fața Craiovei, scor 2-1.

„A fost o victorie importantă, având în vedere situația din clasament. Nu ne permiteam alt rezultat. Trebuia să câștigăm. Este important că ne-am distanțat de CS U la 5 puncte și că ne-am apropiat de Viitorul. Este o victorie valoroasă și necesară. Aș zice că foarte mult mi-a plăcut De Amorim. Mi-a plăcut și Alibec, care a muncit foarte mult”, a declarat Becali pentru gsp.ro.

Latifundiarul a dezvăluit și de ce l-a pus căpitan pe Alibec. „Am spus de acum două săptămâni că Alibec e căpitan. L-am făcut căpitan pentru că este cel mai bun. Cel mai bun jucător trebuie să fie căpitanul echipei, nu cel mai în vârstă sau cel mai vechi”, a precizat Becali.

Patronul „roș-albaștrilor” a lămurit și situațiile lui Gnohere și Mihai Bălașa. „Gnohere a rămas pe bară pentru că așa a vrut antrenorul. Nu a pierdut lupta cu Alibec. El nu e 100% refăcut. Când va fi, o să joace. Dacă era refăcut, jucau și el și Alibec. Cât de curând o să îi vedeți pe amândoi. Bălașa nu este nici el refăcut 100%. Eu nu am fost la antrenamente, dar MM și Reghe spun că va fi un jucător de bază pentru noi și că va fi un superjucător. Eu văd ce spun ei. Antrenorul spune că are calități, că e tânăr, că e bun. Încă nu e intrat în formă. Asta e problema”, a subliniat Becali.

19 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca