Becali i-a interzis lui Marica să fie tratat de „vraciul” Marijana Kovacevic! „Doar Dumnezeu te însănătoşeşte!”

Becali i-a interzis lui Marica să fie tratat de „vraciul” Marijana Kovacevic! „Doar Dumnezeu te însănătoşeşte!”

Gigi Becali a luat o măsură neaşteptată în privinţa lui Ciprian Marica. Patronul Stelei i-a interzis atacantului să meargă la Marijana Kovacevic (foto) pentru a se vindeca după accidentarea suferită în derby-ul cu Dinamo!

Marica a suferit o ruptură musculară la bicepsul femural drept, în finalul primei reprize a duelului cu Dinamo. Cum accidentarea e destul de gravă, atacantul a avut intenţia să apeleze la „vraciul” Marijana Kovacevic, cea care în ultimii ani a tratat mulţi fotbalişti celebri. Pe majoritatea dintre ei i-a repus pe picioare într-un mod miraculos.

Gigi Becali a luat foc la vestea că Marica vrea să meargă la Belgrad. Patronul Stelei i-a transmis lui Reghe că preferă să joace fără Marica şi, implicit, să rişte să piardă campionatul decât să fie de acord ca un jucător al campioanei să fie tratat de „o vrăjitoare”.

„Astea nu sunt tehnici creştineşti şi eu nu pot să fiu de acord cu aşa ceva. Doar Dumnezeu te însănătoşeşte! Un vraci te poate pune pe picioare, dar asta înseamnă lucru necurat şi apoi nu-ţi mai ajută Dumnezeu!”, a susţinut Becali conform gsp.ro.

8 martie 2016

Un comentariu To “Becali i-a interzis lui Marica să fie tratat de „vraciul” Marijana Kovacevic! „Doar Dumnezeu te însănătoşeşte!””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca