Becali l-a convins: „Mă voi întoarce acasă”

Becali l-a convins: „Mă voi întoarce acasă”

Gigi Becali intenţionează să-l demită pe Laurenţiu Reghecampf dacă Steaua va rata prezenţa în preliminariile Champions League.

Latifundiarul din Pipera s-a gândit deja cine îl va înlocui pe Reghe. În capul listei se află Edi Iordănescu. Tehnicianul Pandurilor ia şi el în calcul revenirea la Steaua, dar nu la vară.

„Nu există loc pentru speculaţii. Lucrurile sunt simple. Sunt implicat într-un proiect care din fericire este de succes şi pe care îl voi duce până la final. Mă bucură aprecierile din ultima perioadă, însă meritele principale sunt ale băieţilor pe care îi antrenez zi de zi. Într-o zi mă voi întoarce ‘acasă’, dar acea zi încă nu a venit. În vară, la finalul contractului, prima discuţie va fi cu Pandurii, cu oamenii care au crezut în mine în ciuda vârstei de 36 ani. Există şi nişte perspective extrem de interesante din străinătate, însă acestora le voi acorda atenţie doar în momentul în care stabilitatea financiară nu va mai oferi perspective la Târgu Jiu”, a scris Iordănescu pe contul său de Facebook.

20 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca