Becali nu renunță la Enache: „Pe el chiar vreau să-l iau”. Ce jucători mai vin la Steaua

Becali nu renunță la Enache: „Pe el chiar vreau să-l iau”. Ce jucători mai vin la Steaua

Gigi Becali nu renunță la transferul lui Gabriel Enache. Latifundiarul din Pipera îl dorește cu orice preț la Steaua pe mijlocașul Astrei. 

„Pe Enache chiar vreau să-l iau, dar nu depinde de mine acum. Nu știu de cine depinde. Eu îl stimez, a zis că vrea la Steaua până în ultima clipă, are caracter și o să insist pentru Enache. O să mai transferăm. Fundaș central o să luăm sigur. În poartă cred că Niță este titular”, a declarat Becali la Sport.ro.

27 ianuarie 2016

Un comentariu To “Becali nu renunță la Enache: „Pe el chiar vreau să-l iau”. Ce jucători mai vin la Steaua”

  1. Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer,! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email: gigiapetrei@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca