Becali nu se joacă: „Îi luăm pe Rusescu și Szukala, vreau să umilesc Dinamo!”

Becali nu se joacă: „Îi luăm pe Rusescu și Szukala, vreau să umilesc Dinamo!”

Foto: fanatik.ro

Gigi Becali e hotărât să facă din Steaua o super putere în Liga 1 Orange. Jocul slab al echipei și, în special, umilința din derby-ul cu Dinamo, l-au convins pe latifundiar că formația sa are nevoie de transferuri importante pentru a nu mai avea emoții în viitor.

În direct la Sport.ro, Becali a anunțat că va obține de urgență împrumuturile lui Raul Rusescu și Lukasz Szukala, jucători ce evoluează în Turcia. „Cu Gnohere va fi cum am zis. Primii doi jucători care vin sunt Teixeira și Junior Morais, asta pe lângă Alibec. Mai negociem și cu Budescu. Negociem și pentru Szukala și Rusescu, vin împrumut la noi. Turcii dau o parte, noi dăm o parte din bani. Mai vreau și 4 jucători de la Gică Hagi, iau 10 dacă e nevoie. Mai e și Llullaku în cărțile noastre”, s-a lăudat patronul Stelei.

De asemenea, Becali a dezvăluit care sunt jucătorii care vor pleca de la echipă în această iarnă: „Pleacă Golubovic, Dan Popescu, Bourceanu. Bine, cu Bourceanu mai vedem. Achim nu pleacă, de ce să plece? El își face treaba”.

Patronul vicecampioanei a mărturisit că principalul său obiectiv în viitor e să umilească rivala de moarte Dinamo. „Vreau să le dau 5 goluri, cum să mă bată Dinamo pe mine? Vreau să o spulber, să le rup colții la câini, să o decapitez. N-au indienii bani de fotbal cum am eu, nu se pot întări ei ca mine”, a sunat amenințarea lui Becali pentru „câini”.

7 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca