Becali, patron sau antrenor? Dezvăluiri incredibile!

Becali, patron sau antrenor? Dezvăluiri incredibile!

Steaua nu se regăsește sub bagheta lui Laurențiu Reghecampf și sezonul roș-albaștrilor pare compromis.

Potrivit DolceSport, unul dintre motivele declinului echipei e implicarea directă a patronului Gigi Becali în alcătuirea echipei și, mai mult, în schimbările din timpul meciurilor.

Conform sursei citate, Becali ar fi intervenit prima oară înainte de semifinalele Cupei României, când Reghecampf a vrut să trimită în teren mai multe rezerve, printre care Gebhart și Carp. Becali s-a împotrivit, iar ambii jucători nu au bifat niciun minut în acel meci.

În următoarea partidă contra lui Dinamo, din campionat, Becali a ordonat ca Tade să nu fie introdus în locul lui Marica, accidentat în minutul 40. Și de această dată, Reghe s-a conformat și l-a introdus în teren pe Muniru. Tade a intrat pe teren doar pe final, când Steaua era obligată să atace pentru a obține victoria, susține DolceSport.

9 martie 2016

Un comentariu To “Becali, patron sau antrenor? Dezvăluiri incredibile!”

  1. nu m-am asteptat ca city new’s si look tv sa n-aiba idei si atit miticizat stirile sportive in afara de fcsb nu mai aveti alte stiri sa nu credeti ca toata lumea o adora dar si voi santeti bolnavi de numai asemeenea stire santeti capabili sa dati credeti ca totti sant manipulati dar asteptam si noi stiri din ardeal nu din sud sau nu santeti capabil de altceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca