Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21570658/1/rapid-bucuresti-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-10-2023.jpg

Rapid a fost învinsă de Farul, scor 3-1, miercuri seară.

În urma acestei înfrângeri, formaţia din Giuleşti ajunge să aibă un singur punct acumulat în play-out, iar situaţia în sânul echipei este tot mai tensionată.

Miercuri seară, un moment interesant s-a petrecut în minutul 60. Ermal Krasniqi a fost schimbat cu Funsho, iar kosovarul a refuzat să dea mâna cu Bogdan Lobonţ. Acest incident a dat naştere la mai multe semne de întrebare.

Analistul Cătălin Berindean a lansat o ipoteză interesantă, în cadrul emisiunii Fotbal Show. Acesta este de părere că nu Bogdan Lobonţ este cel care pregăteşte echipa, ci Adrian Iencsi. Berindean a punctat că dacă fostul portar era într-adevăr principal, atunci Krasniqi nu şi-ar fi permis să aibă o astfel de reacţie.

"Eu cred că de fapt antrenorul este Iencsi, nu Lobonţ. Eu aşa cred, pentru că Lobonţ, dacă ar fi fost antrenorul, ar fi fost respectat de Krasniqi.

Eu cred că gestul lui Krasniqi reflectă exact respectul pe care i-l arată", a spus Cătălin Berindean, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele