Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21564198/1/lobont.png

FCSB o întâlneşte pe Rapid, sâmbătă, de la 20:30, într-un meci ce face parte din cadrul rundei cu numărul 5 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Bogdan Lobonţ îşi începe aventura pe banca giuleştenilor cu un meci ”de foc”. Acest a declarat la conferinţa de presă că jucătorii sunt singurii care poate scoate echipa din impas.

”Mai este ceva de spus de meciul de mâine? Am înţeles că Arena Naţională va fi sold-out. Gazonul va fi bun. O să fie un meci spectaculos. La final, când o să tragem linie, vom vedea ce se întâmplă.

Emoţii sunt mereu. E acelaşi nivel de emoţie indiferent de meci. Trebuie să vedem cum le gestionăm şi eu şi băieţii.

Este o provocare ca toate celelalte pe care le-am avut până acum. Sunt sigur că o să mai urmeze. Trăiesc clipa, trăiesc momentul. Este o provocare. O accept aşa cum este, cu riscurile şi avantajele pe care mi le oferă.

Eu nu am schimbat nimic. Eu nu pot să schimb nimic. Doar jucătorii pot. Trebuie să muncim, să ne focusăm pe următorul obiectiv. Primul nostru obiectiv este antrenamentul de peste 15 minute.

Sunt norocos de felul meu. Sunt o persoană foarte norocoasă. Am avut parte de-a lungul vieţii de noroc. Dacă nu aveam noroc, nu eram în faţa dumneavoastră”
, a spus Lobonţ, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Înaintea acestui duel, FCSB este lider detaşat în campionat, la 13 puncte de ocupantele locurilor 2 şi 3, CFR Cluj şi Universitatea Craiova. „Roş-albaştri” sunt neînvinşi în play-off, acolo unde au 4 victorii din tot atâtea etape.

De cealaltă parte, Rapid pare că este în cădere liberă. Giuleştenii au 4 înfrângeri consecutive şi au picat până pe locul 5, deşi au început play-off-ul de pe poziţia secundă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele