Boldrin, înapoi la Astra? „Este un câștig dacă se întoarce”

Boldrin, înapoi la Astra? „Este un câștig dacă se întoarce”

Fernando Boldrin ar putea reveni la Astra! Mijlocașul a intrat în dizgrația lui Gigi Becali și are șanse mari să plece de la vicecampioana României.

Brazilianul s-a săturat și el de criticile patronului și a anunțat că va lua o decizie în privința viiturolui său în această iarnă. „Gigi este patron și poate să vorbească orice. O să vorbesc cu agentul meu și dacă nu mă mai doresc la Steaua, ne despărțim! Dacă ei cred că nu mai pot ajuta echipa, eu plec. Ce să fac?”, a răbufnit Boldrin.

Astra vrea să profite de situația mijlocașului și să-l transfere înapoi la Giurgiu. „Îl luăm cu mare plăcere. Boldrin a jucat foarte bine la noi, s-a înțeles bine cu toată lumea”, a dezvăluit Dani Coman, președintele clubului giurgiuvean, la DigiSport. „Este un câştig dacă Boldrin se întoarce la Astra, dar nu vreau niciun schimb. Să ni-l dea împrumut până în vară dacă el nu s-a acomodat acolo”, a subliniat Marius Șumudică.

La Astra ar putea ajunge și George Țucudean, de la Pandurii Târgu Jiu, echipă măcinată de grave probleme financiare. „Îl vreau la echipă, mi-a plăcut mereu de el. S-ar plia perfect le ceea ce vrem noi să facem”, a precizat Dani Coman.

3 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca