UPDATE Bombă! Teixeira a semnat ACUM!

UPDATE Bombă! Teixeira a semnat ACUM!

UPDATE

Filipe Teixeira a ajuns la un acord cu Astra Giurgiu. Portughezul a semnat contractul cu echipa antrenată de Marius Șumudică. 15.000 de euro lunar este salariul pe care-l va primi mijlocașul.

Transferul a fost confirmat și pe site-ul oficial al grupării giurgiuvene: „Mijlocaşul Filipe Teixeira a ajuns la un acord cu clubul Astra pentru un contract valabil următoarele două sezoane. Portughezul se va prezenta în această seară la antrenamentul echipei, sub comanda lui Marius Şumudică.Jucătorul de 34 de ani, care are în CV inclusiv echipa franceză Paris Saint Germain, a evoluat sezoanele trecute pentru Petrolul, unde a marcat 17 goluri şi a dat tot atâtea pase de gol, în 69 de apariţii oficiale.
Bun venit la Astra, Filipe Teixeira!”, a fost anunțul postat pe afcastragiurgiu.ro

Stirea inițială:

Filipe Teixeira se află în aceste momente la sediul clubului Astra pentru a negocia din nou cu giurgiuvenii. Fotbalistul a intrat la discuții cu președintele Dani Coman.

Filipe Teixeira a jucat la două capete, dar în cele din urmă s-ar putea să-i iasă. Portughezul a discutat prima oară cu Astra, apoi a ajuns la un acord de principiu cu Steaua, pentru ca în final să nu se înțeleagă cu niciuna dintre cele două.

Acum, mijlocașul a fost din nou sunat de Dani Coman pentru a relua discuțiile și s-a prezentat fără să exite. „Se află la birouri, la Inter Agro. Discută despre contract”, a declarat o sursă din anturajul jucătorului.

8 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca