Burleanu a dezvăluit ce primă va încasa pentru calificarea la EURO! Câţi bani vor lua tricolorii

Burleanu a dezvăluit ce primă va încasa pentru calificarea la EURO! Câţi bani vor lua tricolorii

Ratarea calificării la EURO 2016 ar fi reprezentat un adevărat dezastru pentru fotbalul românesc, crede Răzvan Burleanu. Preşedintele FRF susţine că foarte multe contracte de publicitate ar fi fost încheiate dacă România nu ar fi obţinut biletele la turneul final din Franţa.

„Urmează să ne comunice UEFA câți bani luăm. Într-o lună, două, vom afla sumele. E în jur de 8 milioane de euro. E vorba doar de calificarea în sine. O altă sumă importantă vine din contractele de sponsorizare. Toate cele șase contracte aveau prevăzută această clauză de performanță, calificarea. Asta înseamnă aproximativ 2 milioane de euro. Dacă nu ne calificam, cu unele dintre ele nu le mai continuam, iar altele continuau pe venituri mai mici. Eram într-o zonă echivalentă cu dezastrul fotbalului românesc, nu numai a echipei naționale. Fotbaliștii au înțeles foarte bine acest lucru”, a dezvăluit Burleanu pentru Dolce Sport.

Prima preşedintelui, mai mică decât a jucătorului

Burleau a dezvăluit şi câţi bani vor încasa jucătorii şi oficialii FRF pentru calificarea la EURO. „Este o sumă fixă pe care jucătorii o au la dispoziție pentru prime și va fi repartizată în funcție de minutele jucate. Nu am făcut încă aceste calcule, cât primește fiecare jucător. Eu n-am acum nicio primă de calificare, nici eu, nici colegii din partea administrativă. Pe de altă parte, nu ascund că am întrebat la UEFA care ar fi modelul de prime pentru partea administrativă, și să-l aplicăm la nivel național. Prima președintelui va fi mai mică decât a jucătorului. Aceste sume vor fi aflate, pentru că ele trebuie să fie aprobate de Comitetul Executiv”, a precizat şeful FRF.

14 octombrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca