„Câinii roșii”, de neoprit! Dinamo defilează în Liga I!

„Câinii roșii”, de neoprit! Dinamo defilează în Liga I!

Petrolul nu a reușit nimic pe terenul lui Dinamo, deși antrenorul Tibor Selymes era hotărât să obțină o victorie de moral la București.

„Câinii” au câștigat fără probleme, scor 2-0, și s-au distanțat la șase puncte de rivala Steaua.

Prima ocazie a meciului i-a aparținut lui Essombe! Camerunezul lui Dinamo a trimis din careu direct spre poartă, însă Pecahna s-a opus (’17). Același Essombe a deschis scorul două minute mai târziu, atunci când a trimis cu capul în poartă mingea respinsă greșit de goalkeeper-ul oaspeților după șutul lui Rotariu (’19).

Petroliștii au cerut cu vehemență penalty la faza următoare, dar arbitrul a lăsat jocul să continue la presupusul henț în careu al lui Vojnovic (’21). Gavrilă a avut și el golul în bocanc, dar Pecanha a respins în corner șutul acestuia (’37)! Gnohere a încheiat conturile, în repriza secundă, cu un șut de excepție în stânga portarului (’74). Liniștea s-a așternut peste arena din Ștefan cel Mare și Dinamo visează frumos la titlul de campioană.

Dinamo egalează la puncte liderul campionatului, Viitorul, dar stă mai prost la golaveraj decât trupa lui Hagi. Petrolul rămâne „lanterna roșie” a clasamentului, cu un singur punct.

22 august 2015

Un comentariu To “„Câinii roșii”, de neoprit! Dinamo defilează în Liga I!”

  1. Bani reali pe internet! Fara nicio experienta, fara nicio calificare, poti incepe acum acest minunat program care iti aduce bani reali pe internet, in timpul tau liber sau oricand doresti! Lucrezi de acasa si indeplinesti doar cateva operatiuni foarte simple. Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: bear_grizzly28@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca