Ultima oră! Se redeschide Arena Naţională. Anunţul oficial

Ultima oră! Se redeschide Arena Naţională. Anunţul oficial

Răzvan Sava a anunțat că Arena Națională se va deschide cel târziu pe 21 martie, dacă Ministrul Dezvoltării va da o ordonanță specială.

Primarul interimar al Capitalei s-a întâlnit astăzi cu oficialii FRF şi cei ai LPF, cărora le-a explicat de ce Arena Naţională rămâne încă închisă.

I-am invitat pe reprezentanții Federației Române de Fotbal pentru a le prezenta situația din cazul Naţional Arena. I-am asigurat că sunt primul care vreau ca stadionul să fie redeschis. Vreau ca bucureștenii să se bucure de aceasta investiție. În acest moment stadionul nu are autorizație de securitate la incendiu. Am depus la MDRAP expertiza tehnică făcută la un laborator din Italia acreditat la nivel european.

În urma testelor făcute a reieșit că materialul este de clasa B, deci este compatibil cu legislația în vigoare și pe baza expertizei trebuie să primim agrementul necesar ca Arena Națională să obțină autorizația de securitate la incendiu. Îl solicit public domnului vicepremier Dâncu să grăbească procedurile la minister și să elibereze agrementul necesar.

Am depus expertiza în data de 19 februarie. Teoretic, cel mai târziu în 19 martie am putea avea agrementul pentru obținerea autorizației. Cel mai târziu pe 21 martie am putea deschide stadionul. În cazul în care MDRAP nu va elibera agrementul, voi găsi altă soluție pentru a-l redeschide cât mai repede„, a declarat primarul interimar al Capitalei.

În aceste condiții, amicalul România – Spania, programat în 27 martie, are șanse foarte mari să se dispute pe Arena Naţională.

4 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca