Ce chin! Steaua, victorie neconvingătoare cu FC Voluntari

Ce chin! Steaua, victorie neconvingătoare cu FC Voluntari

Steaua nu a impresionat în deplasarea de la Ploieşti, unde a dat piept cu FC Voluntari.

Cu toate acestea, elevii lui Reghecampf au reuşit să se impună în faţa ocupantei locului 9 în Liga 1 Orange, după un meci incredibil.

FC Voluntari a deschis scorul prin Ivanovici, care l-a executat pe Niţă cu un şut plasat din afara careului (’25). Steaua a replicat instant, prin Adi Popa (’28). Mijlocaşul a prins un şut plasat din centrul careului, după o pasă excelentă trimisă de Tănase.

Oaspeţii au trecut în avantaj după un penalty acordat extrem de uşor, la un contact dintre Filipov şi De Amorim (’49), transformat fără emoţii de Boldrin (’51). Gazdele nu au abandonat lupta şi au egalat, nesperat, prin Bălan. Marinescu a profitat de o gafă a lui Enache, a centrat în careu până la Bălan, care l-a executat fără probleme pe Niţă (’59). Vicecampionii au înscris golul victoriei în minutul 85, prin Momcilovic, după o lovitură liberă acordată eronat de Hațegan.

Steaua învinge pe FC Voluntari, scor 3-2, dar jocul vicecampioanei scârţâie şi fanii au motive serioase de îngrijorare înainte de meciul din Europa League, cu Villarreal.

25 septembrie 2016

Un comentariu To “Ce chin! Steaua, victorie neconvingătoare cu FC Voluntari”

  1. FCSB-ul a jucat foarte prost dar comentatorii voștri și cei 2 ”păcălici” de la FOTBAL LOOK sunt jalnici ! Păcat că acești pseudoanaliști ocupă nemeritat acele scaune, probabil sunt rude cu angajatorul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca