Ce derby! Steaua și Dinamo au făcut spectacol în fața a 30.000 de spectatori

Ce derby! Steaua și Dinamo au făcut spectacol în fața a 30.000 de spectatori

Foto: fanatik.ro

Dinamo venea încrezătoare pe Arena Națională, fiind conștientă că Steaua nu trece printr-o perioadă fastă.

Cu toate acestea, „câinii” nu au reușit să muște, dar au obținut un punct de moral pe terenul rivalei. Practic, cele două echipe s-au anihilat reciproc și au terminat la egalitate, scor 0-0, pentru prima dată după 16 ani!

În ciuda scorului nul, 0-0, meciul a fost extrem de spectaculos. La show au contribuit decisiv și fanii lui Dinamo, care au aprins sute de torțe și fumigene, aruncând cu ele pe teren de mai multe ori pe durata partidei.

Filip și Lazăr au avut golul în bocanc în prima repriză, însă norocul a fost de partea steliștilor.

Chipciu a fost eroul negativ al gazdelor, ieșind în huiduielile publicului de pe gazon, după ce a ratat cele mai mari ocazii ale Stelei. Pentru început, în minutul 19 al partidei, atunci când nu a reușit să îl învingă pe Cerniauskas din 5 metri. Mai apoi, în minutul 77 mingea trimisă de fotbalist a lovit transversala porții lui Dinamo!

Cele două formații rămân fără înfrângere în acest sezon, însă liderul Ligii I continuă să fie CSMS Iași!

9 august 2015

Un comentariu To “Ce derby! Steaua și Dinamo au făcut spectacol în fața a 30.000 de spectatori”

  1. Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:frateanvasile@gmailcom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca