Ce dezastru! Petrolul este de nerecunoscut şi se îndreaptă spre Liga a 2-a

Ce dezastru! Petrolul este de nerecunoscut şi se îndreaptă spre Liga a 2-a

Petrolul Ploieşti a uitat să câştige meciuri în Liga I. „Lupii” au obţinut, in extremis, un rezultat de egalitate pe teren propriu în compania celor de la Poli Timişoara, scor 1-1.

Prima ocazie a meciului le-a aparţinut timişorenilor, însă Bărbuţ a şutat pe lângă poarta lui Pecahna din poziţie ideală (’23). De altfel, a fost o repriză anostă, fără prea multe evenimente. Lucrurile s-au schimbat în mitanul secund, Petrolul fiind aproape să deschidă scorul la mingea trimisă cu capul de Benga, milimetric pe lângă poartă (’51). Poli a avut ghinion cinci minute mai târziu, atunci când Llorente a şutat puternic, dar mingea a lovit bara transversală a porţii lui Pecanha (’56).

Un moment controversat a avut loc în minutul 57, atunci când Zoubir a primit cartonaşul galben pentru simulare, deşi se impunea penalty pentru Petrolul. Timişoara a deschis scorul în minutul 69, prin Llorente, care a şutat impecabil de la peste 20 de metri. Gazdele au egalat rapid, după o fază confuză în careul bănăţenilor. Velasco a fost cel care a restabilit egalitatea (’72). Înainte de fluierul final al arbitrului, ambele echipe au mai avut o mare ocazie. Mai întâi, prahovenii, prin Velasco şi Bucşa, nu au putut înscrie din faţa porţii (’76). Poli a replicat prin Sarmov şi Elek, însă Pecahna s-a opus de două ori providenţial la şuturile timişorenilor (’85). S-a terminat 1-1, rezultat dezamăgitor pentru gazde.

Timişoara rămâne neînvinsă de cinci meciuri şi ocupă poziţia a noua în clasament, cu 14 puncte. Petrolul este în continuare „lanterna roşie”, cu doar trei puncte.

5 octombrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca