Ce echipă își face Becali! Teixeira și Hamroun au semnat, mai vin trei vedete

Ce echipă își face Becali! Teixeira și Hamroun au semnat, mai vin trei vedete

Steaua s-a mișcat excelent pe piața transferurilor în ultimele zile. Bomba a fost fără discuție Filipe Teixeira, deturnat din drumul spre Astra în ultima clipă. A semnat și Hamroun, iar De Amorim, Alibec și Tade se pregătesc.

Filipe Teixeira este cu acte în regulă fotbalistul Stelei. Va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, iar în funcție de performanțe, poate ajunge la 15.000 pe lună. Astfel, Gigi Becali și-a îndeplinit în sfârșit visul. Pe lângă el, Mirel Rădoi l-a dorit mult pe Jugurtha Hamroun, iar nașul i-a făcut pe plac.

Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Oțelului în ediția trecută, algerianul și-a pus deja semnătura pe contract. Marius Șumudică a anunțat că „roș-albaștrii” rămân în continuare interesați și de William de Amorim și Denis Alibec. „Ieri ne-au contactat cei de la Steaua. Gigi e interesat iar de William de Amorim și Alibec. Nu au pe nimeni pe partea stângă”, a spus tehnicianul la Dolce Sport.

Pe lângă cei doi, Steaua insistă în continuare pentru Gregory Tade. Becali a ajuns la un acord cu Iuliu Mureșan pentru golgheterul campionatului și rămâne doar ca francezul să se înțeleagă în privința salariului și a bonusurilor. Există șanse reale ca mutarea să se perfecteze în următoarele zile.

7 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca