Ce lovitură! Steaua a ofertat un fost jucător al Barcelonei!

Ce lovitură! Steaua a ofertat un fost jucător al Barcelonei!

Steaua a dat deja două tunuri pe piaţa transferurilor prin aducerile lui Marica şi Gebhart. Pe lista lui Laurenţiu Reghecampf s-a aflat şi un alt nume sonor: Dmytro Chygrynskiy!

Fostul jucător al lui Şahtior şi al Barcelonei a fost dorit cu insistenţă de tehnicianul stelist, însă transferul a picat în ultimul moment. Fundaşul de 29 de ani a preferat să continue în Ucraina, la Dnipro.

„Chygrynskiy? Da! Este adevărat! Am negociat împreună cu soţia lui Reghecampf, atât cu jucătorul, cât şi cu agentul acestuia o eventuală venire la Steaua! Toata lumea ştie cine este Chygrynskiy! Laurenţiu (Reghecampf, n.red.) şi l-a dorit mult! Am muncit mult atât eu, cât şi soţia lui Reghecampf pentru a-l aduce. Din păcate, deşi oferta celor de la Steaua a fost sensibil egală cu cea a celor de la Dnipro, jucătorul a ales să rămână în Ucraina din motive personale. A existat totuşi un moment în care acesta aproape îşi dăduse acordul verbal să vină la Steaua pentru un an şi jumătate! Ar fi fost un real succes!”, a declarat pentru ProSport Cristian Sep, unul dintre impresarii implicaţi în tranzacţie.

3 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca