Ce meci nebun! Astra a smuls o remiză pe terenul lui West Ham, după ce a fost condusă cu 2-0!

Ce meci nebun! Astra a smuls o remiză pe terenul lui West Ham, după ce a fost condusă cu 2-0!

Astra a smuls o remiză nesperată pe terenul lui West Ham United, scor 2-2. Giurgiuvenii au revenit de la 0-2, în repriza secundă.

Englezii au deschis scorul în minutul 23, prin Valencia. Ecuadorianul l-a învins pe Lung Jr. cu o lovitură de cap, din interiorul careului. Mauro Zarate a dublat avantajul gazdelor, la capătul unei acțiuni personale de toată frumusețea. Argentinianul a înșirat doi jucători ai Astrei și a șutat cu piciorul stâng, pe sub portarul oaspeților (’51).

West Ham și-a complicat, însă, misiunea în minutul 59, când Collins a fost eliminat de centralul partidei, după două galbene luate în decurs de numai 4 minute. Giurgiuvenii au profitat de avantajul numeric și s-au năpustit asupra porții adverse. Oaspeții au întors rezultatul în doar 10 minute. Boldrin (’71) a redus din handicap, cu un șut la vinclu, iar Ogbonna (’82) și-a introdus balonul în propria poartă, după o centrare înșelătoare a lui Takayuki.

S-a terminat 2-2, rezultat care îi menține pe giurgiuveni în cursa pentru calificarea în play-off-ul Europa League.

30 iulie 2015

Un comentariu To “Ce meci nebun! Astra a smuls o remiză pe terenul lui West Ham, după ce a fost condusă cu 2-0!”

  1. Castiga bani in scurt timp! Totul e testat, serios si de viitor! Ai nevoie doar de cateva ore zilnic de activitate in timpul liber. Aceasta este o sansa pentru persoane hotarate si extrem de serioase, doritoare de castiguri suplimentare si rapide. Cereti acum detalii la email: iancu1952@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca