Ce păcat! Astra a pierdut dramatic calificarea în grupele UEL!

Ce păcat! Astra a pierdut dramatic calificarea în grupele UEL!

Astra a tremurat serios pentru calificare pe terenul lui Alkmaar și a pierdut-o printre degete în ultimele 10 minute ale întâlnirii din Olanda.

Temători, elevii lui Șumudică s-au apărat pe durata întregii partide, la adăpostul firav al victoriei din România. AZ s-a impus cu 2-0 și s-a calificat în grupele Europa League, după 2-3 la Giurgiu.

Gazdele au început în forță meciul și puteau deschide scorul, însă Lung Jr. a respins cu un reflex de senzație șutul lui Henriksen de la marginea careului (’24). Olandezii au pus stăpânire pe joc și Lung Jr. și-a salvat iarăși echipa de la gol la ocaziile rarisime ale lui Van der Linden și Haye (’26).

Hupperts și Johansson au avut și ei golul în bocanc, însă același Lung Jr. a intervenit miraculos (’50). Inevitabilul s-a produs în minutul 80, atunci când Van der Linden a profitat de o gafă a lui Lung Jr., îngerul păzitor al românilor până în acel moment. Portarul român a scăpat printre mâini mingea șutată de olandez din lovitură liberă. Muhren a risipit orice emoție pentru fanii lui Alkmaar, după ce a înscris golul doi al gazdelor în minutul 85.

Asaltul total al gazdelor s-a regăsit și în statistici: 14 cornere față de cele 3 ale românilor sau 11 șuturi pe poartă față de unul singur reușit de echipa lui Șumudică.

27 august 2015

Un comentariu To “Ce păcat! Astra a pierdut dramatic calificarea în grupele UEL!”

  1. de astra imi pare rau ca ne mai cresteau coeficientii, macar atat avand in vedere ca noi o sponsorizam (nicolae a furat de la stat deci din banii nostrii). de sumudica in schimb nu, la cate figuri avea e bine ca i-au dat astia de la az un dus rece sa mai revina putin pe pamant si sa nu mai batjocoreasca pe toata lumea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca