Ce tragedie! DNA trimite ASA în colaps! Situație halucinantă la Târgu Mureș

Ce tragedie! DNA trimite ASA în colaps! Situație halucinantă la Târgu Mureș

Vestea că DNA a blocat conturile clubului a venit ca un trăsnet peste vicecampioana României. Procurorii anchetează finanțarea ilegală a echipei de fotbal și vorbesc de un prejudiciu de 4 milioane de lei adus statului. Viitorul e sumbru pentru trupa ardeleană.

Ceea ce se preconizează la Târgu Mureș ar fi probabil cea mai violentă decădere a unui club din România. Până și drumul Unirii Urziceni de la titlu și participarea în grupele Champions League până la desființare a fost mult mai lung. Tot mai mulți oameni de fotbal vorbesc despre un colaps la târg-mureșeni, iar realitatea nu-i contrazice.

Jucătorii fug de la echipă, de teama că nu vor mai fi plătiți, sau mai mult, nu va mai exista o echipă pentru care să joace. Dan Petrescu va pleca în China, Maftei, Bănel Nicoliță și Marius Constantin și-au anunțat plecarea, iar alți jucători sunt pregătiți să facă același pas. David Torres și Voiculeț nu mai vor să meargă la antrenamente, iar în aceste condiții poate fi pusă în pericol chiar participarea echipei în următorul sezon competițional.

7 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca