Claude Dielna pe picior de plecare de la Dinamo. Fundaşul e dorit de Sunderland

Claude Dielna pe picior de plecare de la Dinamo. Fundaşul e dorit de Sunderland

Cosmin Contra a decis să rămână la Dinamo, după lungi negocieri cu Ionuţ Negoiţă, care i-a promis o campanie furtunoasă de transferuri.

„Guriţă” are ca obiectiv câştigarea titlului în sezonul viitor, iar pentru a-şi atinge scopul a cerut întăriri la echipă. Dinamo are însă şanse mari să se despartă de mai mulţi jucători importanţi. Hanca, Nemec şi Dielna ar putea părăsi echipa din vară. Primii doi au oferte concrete din Franţa şi Anglia şi par tentaţi să le accepte.

În ceea ce-l priveşte pe Dielna, acestuia îi expiră împrumutul de la Sheffield Wednesday, însă trupa din Ştefan cel Mare are opţiunea de a-i prelungi angajamentul. Fundaşul are însă o ofertă foarte bună pe masă, de la Sunderland, scrie gsp.ro. David Moyes îl doreşte pe Dielna, care ar urma să-i ia locul în defensivă lui Lamine Kone, care va fi vândut.

Ionuţ Negoiţă joacă şi el tare. Patronul „câinilor” i-a oferit stoperului un salariu uriaş: 12.000 de euro pe lună. Rămâne de văzut dacă Dielna va prefera să continue în Liga 1 sau va reveni în Anglia.

18 mai 2017

Un comentariu To “Claude Dielna pe picior de plecare de la Dinamo. Fundaşul e dorit de Sunderland”

  1. Suntem o organizație creștină creată pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutor, cum ar fi asistența financiară. Deci, dacă vă confruntați cu dificultăți financiare sau aveți probleme financiare și aveți nevoie de bani pentru a vă începe propria afacere sau aveți nevoie de un împrumut pentru a plăti datoria sau pentru a plăti din contul dvs. la începutul unei înțelegeri bune sau dacă vă luptați Obțineți împrumuturi de la băncile naționale, contactați-ne astăzi, e-mail: garciajsacramento@gmail.com pentru Biblie spune: „Luca 11:10 oricine cere, primește, cel care caută, găsește, și celui care bate, ușa se va deschide. Nu pierdeți această ocazie, pentru că Isus este același ieri astăzi și pentru totdeauna mai mult. Te rog, pentru seriozitate și Dumnezeu se tem de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca