Clujenii ameninţă Dinamo: „Salvăm sezonul cu un trofeu”

Clujenii ameninţă Dinamo: „Salvăm sezonul cu un trofeu”

Clujenii exultă după ce au obţinut biletele în finala Cupei României, unde vor da de Dinamo, care a trecut de rivala Steaua.

Cristi Bud a fost eroul CFR-ului în partida cu ASA Târgu Mureş. Atacantul a reuşit o „dublă”, în minutele 17 şi 70, golurile sale fiind de altfel şi singurele reuşite ale meciului din Gruia. „Merităm să câştigăm Cupa României. Am demonstrat şi că meritam să fim în play-off! Trebuie să tratăm cu seriozitate toate meciurile până la finalul campionatului. Vrem să aducem încă un trofeu acestui club, trebuie salvat sezonul cu acest trofeu. Ar însemna foarte mult pentru mine acest trofeu, după o perioadă grea”, a declarat Bud.

Iuliu Mureşan visează şi el la un nou trofeu în vitrina clubului. „Echipa merită toate laudele, am jucat extraordinar. Ar fi perfect să luăm Cupa României. Am fost specialişti în acontarea Cupei României şi a titlului, dar am avut nişte probleme. Dacă nu eram depunctaţi, nu eram în play-out. Ne-am dorit foarte mult să ajungem în finală”, a precizat preşedintele clujenilor.

21 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca