Creştinismul, zdruncinat din temelii de o nouă descoperire! „Iisus nu a înviat”

Creştinismul, zdruncinat din temelii de o nouă descoperire! „Iisus nu a înviat”

Arheologii au făcut o descoperire incredibilă, dacă e să acceptăm spusele oamenilor de ştiinţă: la nici trei kilometri de Ierusalim a fost găsit un mormânt din secolul I după Hristos, în care s-ar afla oasele lui Iisus. 

Inscripţiile de pe mormânt sugerează că acolo a fost îngropat Mesia. „Divine Iehova, trezeşte-te!”, stă scris pe intrarea în mormânt, alături de zeci de alte inscripţii şi desene specifice creştinilor de acum 2000 de ani. Desigur, teoria nu este unanim acceptată de unii istorici şi de majoritatea teologilor.

Mormântul a fost descoperit în anul 2010, dar arheologii James Tabor şi Simcha Jacobovici nu au acceptat să discute despre acest subiect până acum. De asemenea, arheologii susţin că în acest mormânt a fost îngropată şi familia lui Iisus.

„Iisus nu a înviat. A fost îngropat aici în mormântul lui Iosif din Arimateea. Nu e cum cred creştinii, Iisus a rămas în cavou şi a putrezit ca orice om”, susţin oamenii de ştiinţă.

14 ianuarie 2016

2 comentarii la acest articol To “Creştinismul, zdruncinat din temelii de o nouă descoperire! „Iisus nu a înviat””

  1. Hai siktir cu teoriile ce apar din an in an. Codul lui DaVinci, codul biblic, etc. etc. Dupa doua mii de ani incerci sa inventezi roata dar de cine de oameni care n-au nimic cu istoria si cu realitatea divina. Crestinismul adevarat mai ales cel ortodox este o povara si o piatra de impiedicare impotriva la haosul care doresc sa-l creeze „noua ordine mondiala” Tot ce este concret si nu pe placul lor trebuie distrus. Moralitatea, credinta adevarata, traditiile, tarile care isi mentin autenticitatea ca: Rusia (ortodoxa), Iranul, Grecia (a fost subjugata) Romania e pe punctul de subjugare. Patriarhul si Biserica Ortodoxa Romana se upon, au devenit tinta lui Soros si ale acolitilor lui ca Ciolos etc. Oamenii adevarati de stiinta din America si Anglia sunt conditionati sa scrie articole care nu sunt stiintifice si numai dupa pensionare pot scrie anumite informatii adevarate. Ei afirma Creationismul si spun ca tot ce exista a fost creat instant si ca in spatele cla orisice lucru exista o inteligenta care l-a desenat, proiecte, cercetat si ami apoi creat. Elolutia nu a existat niciodata si nici nu poate fi dovedita de nimeni, numai prinlucruri false, fabricate. Ceeace acesti taraie brau descopera le stim de la inceputul crestinismului. Istoria crestinismului s-a tinut prin viata generatiilor care au simtit prezenta lui Dumnezeu si in mod miraculor Domnul hristos le-a spus direct dupa inviere ce este. Biblia este cuvantul dictat de Dumnezeu litera cu litera si nu greseste niciodata. Cel mai mare detriment al stiintei si al teologiei este putina cultura si speculatiile. Feriti-va de ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca