CSMS Iaşi – ACS Poli Timişoara 0-0. Gazdele au jucat cu un om în minus din minutul 70!

CSMS Iaşi – ACS Poli Timişoara 0-0. Gazdele au jucat cu un om în minus din minutul 70!

CSMS Iaşi şi Poli Timişoara au terminat la egalitate în Copou, scor 0-0. Gazdele au jucat cu un om în minus din minutul 70, după ce Enescu a fost eliminat.

Gazdele şi-au creat prima ocazie a partidei în minutul 5, când Mitic l-a testat pe Strauss cu un şut din afara careului, prins fără probleme de portarul oaspeţilor. Goalkeeper-ul timişorenilor a intervenit şi la execuţia lui Ţigănaşu, care a trimis violent de la mare distanţă (’17). Ieşenii au solicitat un penalty în minutul 26, la Llullaku, care a fost împins în careu de Popescu, dar Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue.

Bănăţenii au replicat pe finalul reprizei, când Bocşan a reluat cu capul din apropiere, pe lângă poartă, după un corner (’42). Fotbalistul oaspeţilor s-a aflat la finalizare şi în debutul actului secund, când a trimis tot cu capul, dar Grahovac a reuşit să reţină (’48). Andrei Cristea putea să-şi îngroape echipa, fiind aproape de un autogol stupid, după o lovitură liberă executată de trupa lui Grigoraş (’51).

La cealaltă poartă, Ciucă a ratat incredibil, cu capul, din doar câţiva metri (’62). Bănăţenii nu au fost nici ei mai inspiraţi la finalizare. Belu şi Cânu nu l-au putut învinge pe Grahovac, la aceeaşi fază (’67). Gazdele au fost nevoite să joace cu un om în minus din minutul 70, după ce Enescu a fost eliminat pentru o intrare dură asupra lui Hernandez.

Chiar şi în inferioritate numerică, CSMS putea da lovitura după doar 9 minute, dar Ciucă şi Onduku nu au reuşit să introducă balonul în poartă, din careul mic! Ciucă a fost la un pas de gol şi pe finalul meciului, când a reluat în braţele lui Strauss din foarfecă (’83). Scor final: 0-0!

18 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca