Cutremur la FRF! Cercetat de DNA, Chivorchian a plecat!

Cutremur la FRF! Cercetat de DNA, Chivorchian a plecat!

Gheorghe Chivorchian a decis să se autosuspende din funcția de Secretar General al FRF. Problemele cu justiția din ultima perioadă au dus la această decizie, iar președintele Răzvan Burleanu a aprobat-o.

Gheorghe Chivorchian a a fost din nou chemat de DNA la audieri și astfel nu-și mai putea duce la bun sfârșit programul de la federație. Conform Agerpress, procurorii au decis să pună sechestru pe opt imobile ale fostului președinte al lui Poli Timișoara, pentru recuperarea prejudiciului de 9.950.000 de lei. Chivorchian nu a stat pe gânduri și a decis să se autosuspende din postul ocupat la FRF.

„Domnul Gheorghe Chivorchian, în urma discuțiilor cu președintele Federației Române de Fotbal, domnul Răzvan Burleanu, a decis să solicite astăzi suspendarea din funcția de Secretar General. Această solicitare a fost prezentată în ședința Comitetului Executiv de luni, 6 iulie 2015”, se arată într-un comunicat postat pe frf.ro.

„Am considerat necesar și firesc să întrerup exercitarea atribuțiilor mele de Secretar General până la finalizarea procedurilor inițiate de instituțiile statului și care mă implică, până la clarificarea deplină a situației. Voi oferi toate informațiile necesare și sunt la dispoziția autorităților pentru lămurirea acestei spețe care nu are de ce să implice Federația Română de Fotbal”, a declarat Gheorghe Chivorchian pentru site-ul federației.

30 iunie 2015

Un comentariu To “Cutremur la FRF! Cercetat de DNA, Chivorchian a plecat!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca