Cutremur la o echipă din Liga I. 13 fotbalişti au fost daţi afară!

Cutremur la o echipă din Liga I. 13 fotbalişti au fost daţi afară!

Aflată pe locul 12 în clasament, Concordia Chiajna şi-a propus cu orice preţ să scape de retrogradare. Pentru a-şi atinge obiectivul, conducerea clubului a decis să facă o revoluţie în rândul echipei.

13 jucători nu vor mai face parte din lotul pregătit de Adrian Falub. Este vorba de Marius Pena, Silviu Pană, Cristian Sîrghi, Cătălin Ţîră, Bruno Madeira, Marin Marian, Alexandru Vagner, Răzvan Grădinaru, Ion Lucian, Cristian Ciobanu, Marian Constantinescu, Mihai Dina şi Andrei Voineag.

O parte dintre fotbaliști s-au prezentat astăzi la antrenament, însă au fost trimişi acasă de tehnicianul Chiajnei, anunţă gsp.ro. „Îmi pare rău, vreau o schimbare”, le-a transmis Falub foştilor săi elevi.

9 ianuarie 2016

Un comentariu To “Cutremur la o echipă din Liga I. 13 fotbalişti au fost daţi afară!”

  1. Proiect nou, de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer,! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email: gigiapetrei@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca