Dinamo aruncă în aer lupta la titlu! Steaua, în genunchi!

Dinamo aruncă în aer lupta la titlu! Steaua, în genunchi!

Steaua și Dinamo au făcut spectacol în fața a aproape 50.000 de spectatori veniți pe Arena Națională pentru a asista la Unicul Derby al României.

În prima repriză, pe teren a existat o singură echipă: Steaua. Campionii au ratat ocazie după ocazie, spre disperarea fanilor dinamoviști. Steliștii au deschis scorul în minutul 16, după ce Steliano Filip și-a trimis balonul în proprie poartă după o centrare a lui Adi Popa. Gazdele au cerut penalty în minutele 32 și 34, dar Tudor a fost de neclintit. Putea fi 2-0, dar Chipciu a fost semnalizat greșit în poziție afară din joc, în momentul în care a scăpat singur cu portarul Cerniauskas (’38).

La ieșirea de la cabine, dinamoviștii au fost mult mai determinați și au egalat în debutul reprizei secunde, prin Gnohere! „Bizonul” a scăpat singur cu Niță și l-a executat cu sânge rece pe portarul Stelei (’48). Rotariu a ratat șansa campionatului când a șutat în Niță din 6 metri (’59), după care Dinamo s-a retras total în apărare și a sperat că va face față asaltului stelist. Hamroun (’59) a șutat puțin peste poartă din poziție ideală, după care Tade a irosit o ocazie rarisimă, după ce a șutat mult peste poartă din 10 metri (’76).

Elevii lui Reghecampf au atacat în valuri, dar au fost opriți eroic de fundașii „câinilor roșii”. Tactica lui Rednic a dat roade și Dinamo a reușit să o încurce pe Steaua, obținând o remiză nesperată, scor 1-1. Cireașa de pe tort a fost pusă de Pintilii, care văzut cartonașul roșu în prelungirile partidei (’91).

Steaua rămâne la trei puncte în spatele liderului Astra și meciul din runda următoare e o adevărată finală a campionatului, elevii lui Reghecampf având doar varianta victoriei în fața giurgiuvenilor.

10 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca