Dinamo nu are milă de nimeni! „Haita” a mai făcut o victimă în Liga I!

Dinamo nu are milă de nimeni! „Haita” a mai făcut o victimă în Liga I!

Dinamo a întrerupt seria de înfrângeri pe teren propriu. Elevii lui Mircea Rednic s-au impus, scor 2-1, în faţa ardelenilor de la ASA Târgu Mureş, după un meci echilibrat.

ASA a avut prima ocazie a partidei în minutul 22, însă şutul formidabil al lui Voiculeţ de la distanţă a trecut milimetric pe lângă poarta lui Cerniauskas (’22). Dinamo a deschis scorul înainte de pauză, după o lovitură de colţ executată de Pajic. Mingea a ajuns la Andrei Marc, care a înscris din câţiva metri (’41). N’Doye a restabilit egalitatea cu un şut deviat din marginea careului, în urma unui contraatac (’50). Bucuria oaspeţilor a durat doar şapte minute. Andrei Marc a reuşit dubla, înscriind din câţiva metri după o pasă excelentă venită de la Mevlja (’57).

Spre final de partidă, Bejan a comis un henţ stupid şi a fost eliminat (’80). S-a terminat 2-1 pentru Dinamo, motiv de bucurie pentru fanii bucureştenilor.

„Câinii roşii” ocupă poziţia a treia în clasament, cu 24 de puncte, la 3 lungimi în spatele liderului Astra Giurgiu. ASA Târgu Mureş este pe 6, cu doar 19 puncte acumulate în 14 etape.

17 octombrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca