Dinamo și Steaua se bat pentru a ajunge în finala Cupei Ligii. Surprizele pregătite de Reghe și Andone

Dinamo și Steaua se bat pentru a ajunge în finala Cupei Ligii. Surprizele pregătite de Reghe și Andone

Dinamo și Steaua se întâlnesc astăzi în manșa tur a semifinalelor Cupei Ligii, partidă programată la ora 20:30, în direct pe Look PLUS.

Se anunță un meci pe viață și pe moarte pe Arena Națională. Trupa lui Reghe vrea cu orice preț să-și ia revanșa pentru umilința din campionat, în timp ce Ioan Andone e obligat să câștige pentru a nu fi demis. Cei doi tehnicieni se confruntă cu mari probleme de lot înaintea duelului din această seară.

De la Dinamo va lipsi Busuladzic, jucătorul-cheie de la mijlocul terenului. Bosniacul a fost eliminat în meciul pierdut de „câini” cu CSM Poli Iași, scor 1-3, și va rata astfel partida cu rivala Steaua. Reghe are și mai multe bătăi de cap. Pintilii, Muniru și Bourceanu nu vor juca diseară. Primii doi sunt accidentați, în timp ce ultimul a părăsit deja echipa.

Echipele de start:

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Maric, Filip – Nistor, Dudea, Palic – Hanca, Nemec, Mahlangu; Rezerve: Brănescu, M. Popescu, Lazăr, Rotariu, D. Popa, Oliva, Ceccarelli

Steaua: ​Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Achim, Moke, Ov. Popescu – Boldrin, Man, De Amorim; Rezerve: Stăncioiu, G. Simion, Tudorie, Vâlceanu, Jakolis, Aganovici, Ad. Popa

22 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca