Doar în România se poate întâmpla! Motivul incredibil pentru care Steaua riscă să piardă meciul cu Petrolul

Doar în România se poate întâmpla! Motivul incredibil pentru care Steaua riscă să piardă meciul cu Petrolul

Foto: observatorulph.ro

Steaua va juca în deplasare, la Petrolul, duminică de la ora 20.30, în direct pe Look TV. Mai în glumă, mai în serios, elevii lui Mirel Rădoi pot pierde meciul din cauza stării precare a gazonului.

Se pare că pe campioni îi aşteaptă un meci extrem de dificil, fiindcă veştile proaste continuă să sosească dinspre Ploieşti, acolo unde terenul arată groaznic. Conform observatoruph.ro, gazonul va fi refăcut abia după meciul cu Steaua. Principala cauză a distrugerii terenului de pe „Ilie Oană” o reprezintă rămele.

„Într-adevăr, râmele au găsit un mediu propice de dezvoltare. Aşteptăm rezultatul analizelor de laborator, pentru a putea lua măsuri”, a declarat Ovidiu Negulescu, directorul adjunct al Serviciului de Gospodărire Urbană Ploieşti, potrivit sursei amintite.

17 octombrie 2015

Un comentariu To “Doar în România se poate întâmpla! Motivul incredibil pentru care Steaua riscă să piardă meciul cu Petrolul”

  1. Super-oportunitate de castig la domiciliu! Avem nevoie de cei mai seriosi oameni, pentru cel mai serios program de lucru la domiciliu! Cerinte: varsta minima de 18 ani, cunostinte minime de folosire a calculatorului, de lucru cu documente word si pdf, de navigare pe internet, de utilizare a email-ului. Oferim instruire gratuita, pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa solicite detalii la adresa de email: iulicrinuta@yahoo.com sau adresa de facebook Crina si Iulian Dimache-Sima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca