Doi dintr-o lovitură! Steaua mută spectaculos și transferă în sfârșit și jucători de top! A fost făcut anunțul oficial

Doi dintr-o lovitură! Steaua mută spectaculos și transferă în sfârșit și jucători de top! A fost făcut anunțul oficial

Campioana României a făcut încă din mai o ofertă pentru trei jucători de la bază ai Astrei, dar patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, a refuzat propunerea.

Gigi Becali ținea morțiș să-i aducă din vară pe Budescu, Alibec și De Amorim (foto, dreapta). Tripla mutare părea doar o formalitate, însă giurgiuvenii au refuzat oferta, la cererea lui Marius Șumudică, după ce tehnicianul a anunțat că va pleca în cazul în care cei vor părăsi echipa.

”Nu mai puțin de 12 jucători sunt la final de contract, așa că poate oricare dintre ei să plece. E o situație gravă din acest punct de vedere, foarte gravă. Steaua îi vrea pe Budescu, Alibec și De Amorim. Nu am cum să fiu de acord ca ei să plece în Liga 1, să întăresc o rivală. Eu ce jucători voi mai avea de la vară? Dacă pleacă ei, plec și eu”, a amenințat Șumi.

Refuzat de Niculae, patronul Stelei părea că s-a împăcat cu eșecul negocierilor, însă nu a fost așa. Acum, Gigi Becali a anunțat că îi vrea neapărat pe Denis Alibec și William de Amorim, iar discuțiile au fost reluate. ”Eu cred că Şumudică, care îl dorea pe Teixeira, l-a convins pe Niculae. Hai să îi dăm pe De Amorim şi Alibec pe 1,1 milioane de euro, că le-am mai dat 100.000 de euro în plus, şi să îl luăm pe Teixeira gratis. Următoarea mutare va fi De Amorim şi De Alibec la Steaua. Trebuie să aducem un atacant”, a dezvăluit Becali.

9 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca