Dragomir, prezentat la Voluntari: „Şase cluburi m-au vrut”. Va transfera jucători de la Steaua

Dragomir, prezentat la Voluntari: „Şase cluburi m-au vrut”. Va transfera jucători de la Steaua

Dumitru Dragomir a acceptat, până la urmă, oferta celor de la FC Voluntari. Fostul şef al LPF a fost prezentat azi în funcția de președinte de onoare al trupei ilfovene. Dragomir va lucra pro bono la nou-promovata.

„Am acceptat această funcție pentru realizările de aici. Mi s-a zis că eu voi coordona totul. Dacă ceva merge prost, vina este a mea. Am nevoie de primar ca să aduc 2-3 jucători de valoare. Poate ne dă şi Gigi Becali câţiva fotbalişti. Toți jucătorii sub 15 ani îi iau. Unde o să fie un tânăr talentat în țara asta, îl aduc aici. Sunt concurentul lui Hagi. Să vedem ce facem și cu antrenorii! Conducerea luase o măsură aseară, îl dăduse afară pe Mulțescu. Primarul mi-a zis că îl pot readuce. 49% aș dori să-l opresc pe Mulțescu. Trebuie să am o discuție cu el, să văd ce are în cap. Eu nu-l știu foarte bine pe Mulțescu, n-am lucrat cu el, dar o să văd. L-am avertizat pe primar că e posibil să retrogradăm, deși eu mă zbat să rămânem”, a declarat Dragomir la conferinţa de presă.

„Șase cluburi m-au vrut. Eu îi zic domnului primar că 18 ani n-am luat nici un ban de la LPF, iar când mi-au dat foarte mulți bani, m-au mai ținut puțin și m-au dat afară. Sper să nu fie și aici așa”, a punctat fostul preşedinte al LPF.

22 ianuarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca