E încă mic, dar deja războinic! Patrick Petre, declarație acidă la adresa Stelei. Cum vrea să-i vadă umiliți pe rivali

E încă mic, dar deja războinic! Patrick Petre, declarație acidă la adresa Stelei. Cum vrea să-i vadă umiliți pe rivali

Fotbalistul lui Dinamo, Patrick Petre, visează frumos atunci când vine vorba de sezonul care urmează. Micuțul mijlocaș al „câinilor” vrea ca echipa lui să obțină tripla și astfel să-și umilească rivala Steaua.

Deși încă nu a impresionat cu o campanie spectaculoasă de transferuri și semnele transmise de patronul Ionuț Negoiță sunt mai degrabă legate de un buget „low-cost”, jucătorii lui Dinamo se văd pe prima treaptă a podiumului și mai mult de atât, cucerind toate trofeele interne.

„Probabil că în sezonul viitor obiectivul nostru va fi să prindem play-off-ul și să cucerim Cupa României și Cupa Ligii. A fost urât să vedem Steaua câștigând toate cele trei trofee. Sper ca în curînd să fie și rivala în locul nostru. Vrem ca Steaua să ne vadă facând tripla”, a spus Patrick Petre.

Fiul lui Florentin Petre nu are decât 18 ani, dar deja se consideră un veteran al „câinilor”: „La echipă este nevoie de jucători cu experiență, pentru meciurile tari. Eu am ajuns să fiu printre cei mai experimentați fotbaliști de la echipă, după ce s-au adus mulți tineri de la formația a doua. Dar și pe vremea tatălui meu s-au promovat tineri și s-au luat trofee”.

12 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca