E oficial: Leo Grozavu, noul antrenor al Botoşaniului!

E oficial: Leo Grozavu, noul antrenor al Botoşaniului!

FC Botoşani şi-a găsit antrenor după demiterea lui Cristi Pustai. Noul tehnician al moldovenilor este Leo Grozavu, cel care a pregătit echipa şi în perioada 2014-2015. 

La meciul de astăzi, cu ACS Poli Timişoara, FC Botoşani va fi condusă de pe margine de secunzii Bejan şi Bordeianu. Leo Grozavu va redebuta pe banca moldovenilor în partida, de pe teren propriu, cu CSMS Iaşi, programată în 11 aprilie, de la ora 18:00.

„Este adevărat, suntem în discuţii foarte avansate cu Leo Grozavu. El încă se mai află sub contract cu Mediaş, dar ne-am înţeles. Până mâine, o să avem un antrenor nou, 99 la sută va fi Leo Grozavu. Avem şi o variantă B, dar sperăm să ajungă Leo, cred că el va fi la antrenamentul de mâine. Credem în el, echipa e creionată de Leo, el cunoaşte foarte bine vestiarul şi clubul. Ne-am mai gândit şi la alţi antrenori, dar l-am ales pe Leo pentru că vrem să avem un parcurs cât mai lung în Liga I. El poate redresa corabia, altfel nu am fi insistat pentru el”, a declarat Cornel Şfaiţer pentru Look TV.

Pentru înlocuirea lui Cristi Pustai, pe lista Botoşaniului s-au aflat şi alţi antrenori. Este vorba de Ioan Andone, Florin Marin şi Cristi Popovici. Conducerea moldovenilor a decis însă să-i mai acorde o şansă lui Leo Grozavu.

 

4 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca